Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Als zij speelt, houden de vogels even op met fluiten..

8 november 2019 · Leestijd 2 min

Om ademloos naar haar te luisteren. Want zoals Marjolein de Wit speelt, speelt niemand. Wie wel eens een concert van Marjolein bezocht heeft, zal het wellicht herkennen: "Als zij speelt, lijkt het speciaal voor mij te zijn." Deze veelzijdige musicus weet als geen ander harten te raken met haar fluitkunsten. Op vrijdagavond 8 november vierde zij, met een groots en tegelijk intiem concert, dat ze maar liefst 25 jaar professioneel musicus is. Een prachtig jubileum, waar we haar van harte mee feliciteren!

Een echt multitalent

Van klassiek tot modern, er is geen muziekstijl die Marjolein niet kan spelen. En alles wordt tot in perfectie uitgevoerd, want zo is Marjolein. Mensen omschrijven haar als perfectionistisch, maar ook ondeugend en een warme persoonlijkheid. Deze heerlijke combinatie maakt het fijn om naar Marjolein te luisteren en te kijken.

Wat veel mensen wellicht niet weten, is dat Marjolein ook heerlijk kan koken, dol is op taalgrapjes en supersportief is. Deze zomer fietste zij maar liefst voor de tweede keer de Mont Ventoux op. Voor wie niet zo bekend is met wielrennen en hoge bergen, de Mont Ventoux wordt ook wel de Reus van de Provence genoemd, daar fiets je niet fluitend naar boven.

Marjolein bij Nederland Zingt

Via deze weg willen wij Marjolein van harte feliciteren met dit prachtige jubileum. We hopen dat er nog vele jaren volgen en dat we nog vaak van haar en haar fluiten mogen genieten. Want ook bij Nederland Zingt heeft zij al veel moois laten horen en zien. Kijk maar even mee met de volgende video's..

--:--