Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Alweer een rakend gloednieuw nummer van LEV: Tot we thuis zijn

23 juni 2022 · Leestijd 2 min

LEV blijft maar mooie muziek maken! De laatste tijd brengen ze weer wat nieuwe nummers uit, zo ook 'Tot we thuis zijn', het lied wat de titel draagt die het album wat ze later dit jaar uitbrengen óók gaat krijgen. Dit keer geen lied naar God, maar een dankbare ode van waardering aan elkaar: Samen lopen we op deze aarde en leven we het leven, tot we thuis zijn. Hoe waardevol is dat!

Antwoord op een mail

Het lied ontstond eigenlijk als een soort 'antwoord' op een mail van iemand die LEV vertelde dat diegene op zoek was naar een lied om vrienden mee te bemoedigen en te bedanken. LEV zegt zelf hierover: "En wat doen we dat soms eigenlijk te weinig: een ander bedanken, voor wat hij of zij voor je heeft gedaan. Of gewoon, voor wie hij of zij is. Leven als vrienden, familie of geliefden betekent: samen huilen, lachen, bidden, bemoedigen, bewonderen, delen, proosten, rouwen en samen lopen. Tot we thuis zijn. Hoe mooi is het om de ander daar af en toe voor te bedanken."

De bijzondere clip is opgenomen tijdens de afgelopen Pinksterconferentie van Opwekking, in de sfeervolle Spiegeltent, waar ze samen met de vele bezoekers, arm in arm, dit mooie thema mochten bezingen.

Bekijk het lied hieronder:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Op tour

In het najaar hoopt LEV het land in te trekken met het nieuwe album ‘Tot we thuis zijn’. De bandleden zien er ontzettend naar uit, om de nieuwe muziek met jou te delen en natuurlijk om weer heerlijk samen te zingen. Voor meer infomatie kun je naar deze website gaan.

--:--