Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ben of ken jij iemand die ons programma nog maar kort (sinds 2021) volgt?

20 oktober 2021 · Leestijd 2 min

En vind je het leuk om je mening te geven over Nederland Zingt? Dan zoeken wij jou! We zijn druk bezig met het maken van plannen voor komend seizoen. Om ons programma verder te optimaliseren, wordt een aantal groepsgesprekken georganiseerd om hierover te praten. Dat onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau MediaTest.

Wij nodigen je uit om je mening te geven tijdens een van de fysieke georganiseerde sessies van anderhalf uur. Voor je deelname bieden wij een onkostenvergoeding aan van € 50,- (netto).

Om te beoordelen of je binnen de doelgroep van het onderzoek valt, willen we je vragen een korte (max. 5 minuten) vragenlijst in te vullen. Onderzoeksbureau MediaTest neemt contact op als we je willen uitnodigen.   

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het groepsgesprek wordt georganiseerd op een locatie in Amersfoort op 2 november van 18:30 tot 20:00 uur. De locatie ligt direct naast Amersfoort Centraal station. De exacte locatie communiceert MediaTest bij de bevestiging.

Het kan zijn dat we meer aanmeldingen binnen krijgen dan dat we plekken beschikbaar hebben. In dat geval kan niet iedereen deelnemen. Uiteraard stellen wij je hiervan ook op de hoogte. 

Heb je interesse om deel te nemen?

Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter. MediaTest neemt dan contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen.

Klik hier om deel te nemen
--:--