Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bidden samen met Jurjen ten Brinke

24 januari 2024 · Leestijd 2 min

Bidden, hoe doe je dat? Bidden is niet moeilijk, het is praten met God. Eens per maand kun je voortaan samen met Jurjen ten Brinke bidden. Voor de wereld, ons land en misschien ook voor dingen die er in je persoonlijk leven spelen. Afgelopen woensdag ging hij de volgers van Nederland Zingt voor het eerst voor in gebed.

Jurjen bad voor vrede in de wereld, voor mensen die te kampen hebben met psychisch of lichamelijk lijden. En ook bad hij voor de wederkomst van Christus. Hij dankte God, dat we in vrijheid met God mogen spreken en dat hij ons vasthoudt. God is erbij, ook in je moeilijkheden. Jurjen moedigt jou aan om ook zelf met God te spreken. Hij is nooit ver weg. Bekijk hieronder de opname van het gebed en bid mee.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bid mee

De gebedspunten waren aangedragen door volgers van Nederland Zingt op Facebook en Instagram. Eind februari hoopt Jurjen weer samen met ons te bidden. Zijn er dingen waar je graag gebed voor zou ontvangen of voor wilt bidden samen met anderen? Laat het ons dan weten via Facebook of Instagram. Volgers van Nederland Zingt zien dan ook waar je gebed voor nodig hebt en kunnen voor je bidden. Wil je liever mailen? Dat kan ook. Stuur dan een mail naar nederlandzingtonline@eo.nl.

--:--