Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De mooiste kerstconcerten op een rij!

28 november 2023 · Leestijd 3 min

Wat een feest! Deze kerstperiode staan er weer prachtige en bijzondere kerstconcerten klaar met diverse bekende artiesten. Mis dit niet! Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht hieronder!

Kersttour Joke Buis

Joke Buis VVNZ_©willemjandebruin-EO_WJB_2216

Tijdens de komende kersttour van Joke Buis, Thomas Heikoop en The Choir Company komen nostalgie en het hier & nu samen in sfeervolle Nederlandstalige luisterliedjes, jazzy kerstklassiekers en diverse verrassingen. Ze worden ondersteund door een koor van The Choir Company, onder leiding van Betthilde Keij en een live band onder leiding van Rob Buis. Het publiek krijgt ook een stem. Niet alleen is het genieten geblazen met de bekende kerstliedjes; het publiek wordt ook uitgenodigd om tijdens de avonden mee te zingen met het koor.

Overzicht concerten Joke Buis

Kerstsamenzang Brielle Nederland Zingt

_MG_1536

'Komt allen tezamen', 'Go tell it on the mountain' en 'Ere zij God'. Het zijn een paar titels van prachtige Kerstliederen die zullen klinken. Tijdens deze samenzangavond worden er tv-opnames gemaakt voor Nederland Zingt op Zondag. Op 1ste Kerstdag wordt deze Kerst-kerkdienst uitgezonden op tv, om 10.00 uur op NPO2. Deze Kerst samenzangavond is een samenwerking van Muzikale Klanken en EO Nederland Zingt.

Overzicht Samenzangavond Brielle

Kersttour Shirma & Dwight

vxVllKDY

Shirma Rouse en Dwight Dissels bundelen opnieuw hun krachten voor de tour "Spread the Love" in december 2023. Deze unieke samenwerking tussen de gospel/soul man en de Nederlandse Queen of Soul belooft een muzikale belevenis waarin diverse kerstklassiekers en gospels worden gepresenteerd. Vanaf december zullen ze gezamenlijk optreden in verschillende prominente kerken door heel Nederland.

Overzicht concerten Shirma & Dwight

Kersttour Sela

Scherm­afbeelding 2023-11-23 om 11.43.30

De band Sela gaat op Kersttour door Nederland! Van 30 november tot 23 december kun je op een unieke manier het Kerstverhaal beleven. Met klassieke Kerstnummers en bijzonder uitgevoerde eigen liederen neemt Sela je mee terug naar de geboorte van Koning Jezus.

Overzicht concerten Sela

Kersttour LEV

NLZingt.Lev.Handy.tims16

In december 2023 gaat de band LEV weer op tour: kerst met LEV, 'Hier voor iedereen'. In aanloop naar deze tour brengt de band 2 nieuwe kerstsingles uit en heeft de band een kerstnummer uit 2019 opnieuw opgenomen: ‘Haal maar adem’. Met kerst vieren we de geboorte van Jezus, de komst van de Vredevorst. Vaak wordt kerst ook wel het feest van vrede genoemd. We zingen het ieder jaar weer: vrede op aarde, in de mensen een welbehagen.

Overzicht concerten LEV

Kerstconcert Urker Zangers

Mannenkoor Urker Zangers komt op zaterdag 16 december 2023 opnieuw een Kerstconcert geven in De Lichtbron te Lelystad. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk zal het Urker mannenkoor een gevarieerd programma ten gehore brengen. Naast de krachtige koorzang zal er ook veel samenzang op het programma staan. Pianist Jaap Eilander op de vleugel en Cor Ploeg op het orgel begeleiden de koor- en samenzang. Soliste Alissa Post van Urk zal ook een bijdrage verlenen aan het concert en halverwege het programma is er een verrassend muzikaal intermezzo.

Overzicht concert Urker Zangers

Kerststallentour Trinity

NLZ.01032022.ochtend.handy.tims.95

Kom samen Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land. Met energieke medleys, een black gospel koor én betoverend verstilde momenten.

Overzicht concerten Trinity

Meer kerstconcerten?

100 kerstconcerten op een rij, waar ga jij naartoe?

Lees ook over:

100 kerstconcerten op een rij, waar ga jij naartoe?
--:--