Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze week zingen we rondom het thema ‘Uit de diepte’

14 februari 2021 · Leestijd 2 min

Aanstaande woensdag, 17 februari, begint de Veertigdagentijd. Een tijd van bezinning en inkeer in de aanloop naar Pasen. Misschien betekent deze tijd voor jou wel dat je gaat vasten of niet gaat snoepen. Misschien ga je minder gebruik maken van sociale media, of vul je het op andere manier in. Hoe je deze tijd ook invult, en ook als je de komende 40 dagen niets anders doet dan normaal: God is dichtbij.

Ook als het moeilijk is, of als je God niet voelt en ervaart, is Hij dichtbij. In de uitzending van aanstaande zaterdag zullen we dan ook liederen zingen rondom het thema ‘Uit de diepte’.

Hoe vul jij de Veertigdagentijd in?

De Veertigdagentijd kan door iedereen op een eigen manier worden ingevuld. Daarom zijn wij benieuwd: hoe vul jij deze tijd voor Pasen in? Laat het ons weten via de onderstaande vragenlijst, via Facebook of Instagram!

Deze vragenlijst kan je invullen tot en met donderdag 18 februari.

Elke dag een lied in de Nederland Zingt app

Wil je de Veertigdagentijd wel op een speciale manier invullen, maar weet je nog niet zo goed hoe? Zing dan 40 dagen lang elke dag een lied met de Nederland Zingt app! Heb je onze gratis app nog niet gedownload, kijk dan hier hoe dat precies werkt.

--:--