Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit weekend te zien in Nederland Zingt: Het Kampen Boys Choir

7 april 2022 · Leestijd 2 min

In dit artikel praten we je bij over de programmering van dit weekend. Zaterdag is het Kampen Boys Choir te gast in Nederland Zingt. Zij brengen prachtige liederen ten gehore die ons helpen voorbereiden op de Stille Week voor Pasen. Zondag is er helaas geen herhaling op tv.

Zaterdag in de uitzending

Aanstaande zaterdag is het Kampen Boys Choir te gast in Nederland Zingt. Al eerder zagen jullie hen voorbij komen in een prachtige uitzending met Ars Musica. Dit koor, bestaande uit mannen en jongens, wordt gedirigeerd door Rintje te Wies. Ook is Sander van den Houten te gast op het orgel, en is er ook een ensemble van prachtige blazers bij. 

Rintje te Wies
Rintje te Wies.

In de uitzending komt het kwetsbare van het offer van Jezus naar voren. We kijken met elkaar naar Hem: wat een immense liefde heeft Hij voor ons dat Hij voor ons stierf! We voelen een stukje van de  zwaarte van wat Hij heeft doorstaan, terwijl andere liederen een stukje van de hemel laten zien. Samen reflecteren we, en leven we toe naar Pasen terwijl we de Stille Week in gaan.

Bekijk hier alvast een prachtig voorproefje:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees hier welke liederen we nog meer gaan zingen

Zondag geen uitzending

Helaas hebben we zondag geen uitzending van Nederland Zingt of Songs of Praise. Er is een uitzending van het journaal ingepland en daarna het programma Buitenhof. Gelukkig kun je wel mooie dingen terugkijken. Ga lekker de rust in met de special die we laatst op YouTube uitzonden, 'Rust bij God':

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--