Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een nieuw seizoen van Nederland Zingt start: dit kun je het komende weekend verwachten

31 augustus 2023 · Leestijd 3 min

Hang de slingers maar op, haal de taart vast in huis en zet de feestmuziek lekker hard: ons nieuwe seizoen gaat weer van start! Na een zomer vol herhalingen, staan er dit weekend weer twee gloednieuwe uitzendingen voor je klaar.

We beginnen gelijk met twee bijzondere afleveringen! De muziek én de overdenkingen komen namelijk vanaf het allereerste Nederland Zingt Event.

Op 13 mei kwamen we met een kleine tweeduizend bezoekers samen in de Grote Kerk van Apeldoorn voor het eerste Nederland Zingt Event. Het event was gevuld met mooie muziek, inspirerende getuigenissen en een prachtige preek van Gor Khatchikyan. Daar gaan we dit weekend van nagenieten in onze uitzendingen! Zing je mee?

Nederland Zingt – zaterdag 2 september, 17:05 uur - NPO 2

Deze uitzending zit vol met prachtige liederen rondom het thema ‘Maak ons één’. De muziek komt uit de Grote Kerk van Apeldoorn waar in mei het Nederland Zingt Event plaatsvond. We zingen samen met Dwight Dissels, Amanda Lock en Chapter 4! Ook luisteren naar het getuigenis van Jan Pieter Kuijper, een van de mensen achter de nieuwe psalmberijming.

Deze liederen gaan we zingen:

  • Hoe groot zijt Gij - Chapter4, Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn
  • Gij die gelooft, verheugt u samen - Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn
  • Laat heel de wereld het zien - Amanda Lock, Dwight Dissels, Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn
  • Proef en zie - Amanda Lock, Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn
  • Gebed om zegen - Amanda Lock, Dwight Dissels, Chapter4, Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn

Nederland Zingt op Zondag - zondag 3 september, 11:05 - NPO2

Op zondagochtend is de feestelijke start van een nieuw seizoen Nederland Zingt op Zondag! Verschillende liederen, waaronder een medley vol van de bekendste samenzangliederen nodigen je uit om voluit mee te zingen. Spreker Gor Khatchikyan deelt een bemoedigende boodschap over het thema ‘Maak ons één’.

  • Feest der herkenning medley met o.a. Glorie aan God, Lichtstad met uw paar'len poorten en Veilig in Jezus' armen - Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn
  • In bidden en in smeken - Samenzang -Grote Kerk, Apeldoorn
  • Ga nu heen in vrede - Amanda Lock, Dwight Dissels, Chapter4, Choir Company Vocals en samenzang - Grote Kerk, Apeldoorn

De nieuwste updates over christelijke muziek gratis in je mailbox?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--