Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerste beelden Nederland Zingt Event Deventer

13 april 2024 · Leestijd 2 min

Wat een feest is het vandaag in Deventer! Samen zingen we tot eer van God. De middageditie zit er inmiddels op. Onderaan dit artikel vind je alvast de eerste foto's!

Maar er is natuurlijk nog veel meer! Want we hebben prachtige opnames gemaakt van de liederen die we samen zongen tot eer van God. De eerste videobeelden daarvan vind je nu al op ons Facebookkanaal en op onze Instagrampagina en vanavond volgt er een aftermovie van deze bijzondere dag op onse Youtubekanaal!

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nagenieten met de aftermovie

Abonneer je nu alvast op ons Youtube-kanaal. Daar plaatsen we vanavond na de avondeditie een aftermovie van een half uur. Op die manier kun je nog een keer nagenieten van de mooiste liederen en bijzondere momenten tijdens dit event.

Abonneer op Youtube-kanaal en mis niks

Datum volgende event: 9 november

Bedankt dat je er was! We hopen dat je genoten hebt van dit samenzang-event in Deventer. En goed nieuws! De datum van het volgende event is bekend! Op zaterdag 9 november hopen we elkaar weer zingend te ontmoeten. Dit keer gaan we naar de Martinikerk in Sneek. Reserveer deze datum alvast in je agenda. En schrijf je in voor de Nederland-Zingt nieuwsbrief! Dan krijg je vanzelf een seintje als de kaartverkoop start.

Gratis nieuwsbrief ontvangen

Vriend worden

Wil je het werk van de EO en Nederland Zingt steunen? Dat kan! Word Vriend van Nederland Zingt en maak dit soort events, tv-uitzendingen en andere programma’s van de EO mogelijk. Je bent al vriend vanaf 5,- per maand.

Vriend worden

Vind hier de eerste foto's door fotograaf Handy Tims:

--:--