Ga naar submenu Ga naar zoekveld

En de winnaar voor het opsturen van een fruitmand, is...

20 december 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In onze laatste video brachten we goed nieuws voor alle luisteraars van de Muzikale Fruitmand! Vanaf 1 januari verwelkomen we Petra de Joode als onze nieuwe presentator. Ze deelt ook details over de nieuwe uitzendtijden voor de Muzikale Fruitmand in 2024. In de video zagen we ook dat ze in de lappenmand zit. Daarom gingen we bij haar langs om een heerlijke, voedzame fruitmand te bezorgen. We vroegen ook aan jullie wie een fruitmand verdiende of er eentje kon gebruiken, en we ontvingen prachtige reacties. Lees hieronder meer, want dit artikel onthult de winnaar!

Allereerst willen we jullie bedanken voor het toesturen van alle prachtige en ontroerende verhalen van mensen die een goeie fruitmand kunnen gebruiken. Hoewel we helaas niet in staat zijn om aan iedereen een fruitmand te sturen, willen we je wél aanmoedigen om zelf, als je iemand in gedachten had, toch een fruitmand te bezorgen. Het hoeft niet groots te zijn, zelfs een klein gebaar volstaat om die persoon te laten weten dat je er voor hen bent. Juist op die manier kunnen we er voor elkaar zijn en Gods liefde uitdelen aan anderen. 

Met liefde maken we bekend dat...

Tinie van der Have, de winnaar is! Dank je wel voor het opsturen van het ontroerende verhaal voor iemand anders. Vandaag nemen we contact met je op zodat wij de fruitmand naar de desbetreffende persoon kunnen toesturen. 

Had jij de video nog niet gezien? Bekijk dan bovenstaand fragment. 

--:--