Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Er is er één jarig! 50 Jaar 'De Muzikale Fruitmand'

27 mei 2021 · Leestijd 2 min

‘De Muzikale Fruitmand’ is hét christelijke verzoekprogramma voor psalmen, lofzangen en christelijke liederen. En op zondag 30 mei vieren we het 50-jarig jubileum van dat programma!

De Muzikale Fruitmand bij Opwekking

Afgelopen weekend was er al een speciale jubileumuitzending van ‘De Muzikale Fruitmand’. tijdens de online pinksterconferentie van Opwekking. Een uur lang kwamen weer de mooiste verzoekliederen voorbij, maar werd er ook een kijkje achter de schermen van het programma gegeven.

Heb je deze jubileumuitzending nog niet gezien? Kijk deze dan hieronder terug:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nederland Zingt Dichtbij

Ook in Nederland Zingt Dichtbij wordt aandacht besteed aan het bijzondere jubileum van de ‘Muzikale Fruitmand’. Komende zondag gaat Jurjen in Nederland Zingt Dichtbij op bezoek bij Tjitske Volkerink. Zij presenteert sinds 2015 het radioprogramma. Met Jurjen gaat ze in gesprek over haar werk voor de muzikale fruitmand, haar kerkelijke achtergrond en de combinatie met haar werk voor het Christelijk Spiritueel Centrum.

Deze gesprekken worden natuurlijk aangevuld met prachtige liederen, die ook regelmatig voorbij komen bij de Muzikale Fruitmand. Kijken dus!

Nederland Zingt Dichtbij – 30 mei 2021 – 11:50 uur – NPO 2

Meer weten?

Wil je meer weten over ‘De Muzikale Fruitmand’ en haar 50-jarig jubileum? Ben je misschien wel benieuwd naar de meest aangevraagde liederen van de afgelopen 50 jaar? Neem dan eens een kijkje op de website van NPO Radio 5 en lees meer.

FRUITMAND_GOUD
--:--