Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ga mee op reis met Nederland Zingt naar Engeland!

12 september tot en met 18 september 2024

18 april 2024 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In het najaar van 2024 organiseert de EO een Nederland Zingt Reis naar Engeland. Het wordt een unieke groepsreis om nooit te vergeten waarbij de Bijbel, samen zingen en cultuur beleven centraal staan. En jij kunt mee! Vanaf vandaag, 18 april, zijn de inschrijvingen geopend.

Boek hier direct

Reisprogramma

In september 2024 gaan we weer op reis. We hebben een prachtige muzikale reis naar Engeland samengesteld waarin we veel gaan zingen in prachtige kathedralen, luisteren naar Engelse koorzang én natuurlijk genieten van prachtige natuur en kleine stadjes zoals Bedford, Oxford en Ely. Op deze reis gaan Elise Mannah, Arend Jansen en Martin Zonnenberg met ons mee om er weer een onvergetelijke muzikale reis van te maken. Jurjen ten Brinke verzorgt de meditaties tijden de samenzangmomenten. We maken kennis met de graafschappen Bedfordshire, Cambridgeshire en Buckinghamshire. In Bedford verblijven we in het Mercure Hotel Bedford Centre. De reis is op basis van halfpension (zondag volpension). Reis mee en geniet van het samen liederen zingen tot eer van God.

Fotoimpressie. Bron foto's: Goed Idee Reizen, onderdeel van TUI

Goed om te weten: lid zijn

Voor deelname aan de Nederland Zingt Reis moet je lid zijn van de EO of vriend van Nederland Zingt. Ben je dat nog niet, maar wil je wel graag mee? Word dan vandaag nog vriend van Nederland Zingt. Voor deelname aan de reis dien je goed ter been te zijn. Gemiddeld wordt er 5-10 kilometer per dag gelopen.

Klik hier en word vriend van Nederland Zingt

Enthousiast geworden? Meer info & boeken

Kun je ook niet wachten om je koffers te pakken en met ons mee op reis te gaan!? Dan snappen we helemaal. Start met de voorpret of boek deze bijzondere vakantie meteen, ga naar onze speciale pagina over deze Engelandreis. Daar vind je alle informatie op een rijtje! 

--:--