Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gezellige buitenmarkt in Deventer: Kom een hapje eten en rondstruinen!

Op zaterdag 13 april tijdens het Nederland Zingt Event

11 april 2024 · Leestijd 3 min

Yes! Aanstaande zaterdag is het Nederland Zingt Event in Deventer. Deze keer hebben we iets extra's: een super gezellig buitenplein met allemaal standjes en twee foodtrucks waar je lunch, hapjes en diner kunt krijgen. Kom gezellig langs voordat het muzikale programma in de kerk van start gaat!

Sfeerfoto: op het standplein staan foodtrucks waar je een hapje eten kunt halen voor jezelf en/of je (klein)kinderen.

Wat is er te doen?

Op de buitenmarkt staan verschillende stands van de Evangelische Omroep, goede doelen, maatschappelijke organisaties en eetgelegenheden. Vind hier een mooi boek, maak een praatje, trakteer jezelf op een hapje en drankje en ga samen op de foto bij de Nederland-Zingt fotowand!

Gratis CD

Voor alle Vrienden van Nederland Zingt ligt bij de EO-stand de nieuwste Nederland Zingt-CD klaar. Daarop staan allemaal liederen we samen hebben gezongen op het Event in Leiden. De CD is gratis af te halen. Ben je nog geen vriend van Nederland Zingt, maar wil je dat wel worden? Dan kun je je inschrijven bij de EO-stand. Ook dan krijg je direct de speciale Nederland-Zingt CD en mag je een gratis welkomstcadeau kiezen. We hopen dat je ervan geniet!

Info over collectedoel

Tijdens dit event in Deventer collecteren we voor mensen in Rwanda die slecht kunnen zien. We komen in actie voor de juiste medische zorg en zelfredzaamheidstrainingen. Over dit collectedoel van EO-Metterdaad vind je meer informatie bij hun stand op het buitenplein.

Indonesische en Mediterraanse lekkernijen

Op de buitenmarkt staan ook twee foodtrucks. Hier kun je terecht voor een verfrissend drankje en een hapje eten. De ene foodtruck verkoopt indonesische lekkernijen, de andere diverse hapjes in Mediterraanse stijl. Kom dus wat eerder naar Deventer voor een hapje en drankje in de zon, dan zit je ook niet met lege maag in de kerk. Binnen in de kerk is koffie voor bezoekers van het Event.

En meer!

Er staan meer dan 20 stands op het buitenplein, genoeg te beleven dus! Hierbij alle organisaties op een rijtje: Evangelische Omroep, Stichting Eprafras, ChristenUnie, ZOA, Accolade Zorg, Stichting Vietnam Nederland, Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK), het Nederlandsch Dagblad (ND), Hersteld Apostolische Zendingskerk, Operatie Mobilisatie, One in Him Foundation, Israël Producten Centrum, Naar House, Evangelisatie Sjofar, Bloedbank Sanquin, Foodtrucks, Evangelisch Kindcentrum de Olijfboom.

Openingstijden

De buitenmarkt is aanstaande zaterdag 13 april geopend tussen 12.30 uur en 19.30 uur, op het plein naast de Lebuinuskerk in Deventer (Grote Kerkhof 38). De markt is toegankelijk voor bezoekers van het Nederland Zingt Event en iedereen die de stad Deventer deze dag aandoet. De weersverwachtingen zijn goed, dus kom gezellige langs voordat het muzikale samenzang-feest in de kerk begint. Graag tot dan!

--:--