Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Goed nieuws voor alle luisteraars van de Muzikale Fruitmand op NPO Radio 5

13 december 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Vanaf 1 januari heeft de Muzikale Fruitmand een nieuwe presentator én is de Muzikale Fruitmand niet één keer maar twee keer te beluisteren! Wij gingen even bij haar langs, want ze kan op dit moment zelf wel een goeie fruitmand gebruiken!

Tot het eind van het jaar is de Muzikale Fruitmand te beluisteren op zondagavond van 18.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf januari is de Muzikale Fruitmand op zowel zaterdagavond als zondagavond te beluisteren van 18.00 uur tot 20.00 uur. Dubbel feest dus! 

De nieuwe presentator

De nieuwe presentator is Petra de Joode. Zij is geboren op 14 juli 1959 in Delft. Na het Christelijk Lyceum in Delft gaat zij naar Instituut Schoevers Rijswijk, het opleidingsinstituut voor managementsupportprofessionals. Hierna werkt ze bij een advocatenkantoor in Delft. In 1979 begint Petra haar carrière bij de Evangelische Omroep.

EO-programma's

Sinds 1979 werkt Petra voor de Evangelische Omroep. In haar eerste jaren is zij onder andere werkzaam als directiesecretaresse, radiofaciliteitenplanner, eindregisseur en tv-presentator. Uiteindelijk gaat ze werken als radiopresentator. Petra heeft de volgende radioprogramma’s gepresenteerd Open Huis, Musica Religiosa, Nog even Zondag en Zin, Zout en Zegen.

Een radioprogramma’s die Petra momenteel presenteert is Open Huis Weekend. Vanaf januari dus ook de Muzikale Fruitmand op Radio NPO 5! Luisteren jullie mee?

--:--