Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Heb jij je ticket voor het Nederland Zingt Event in Leiden al?

2 augustus 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het Nederland Zingt Event komt er weer aan! Op zaterdag 11 november komen we samen in de Hooglandse kerk in Leiden voor een tweede Nederland Zingt Event. Hier gaan we met elkaar prachtige liederen over God zingen en Hem grootmaken.

Om je alvast een voorproefje te geven van de sfeer, kun je de bovenstaande video bekijken en meezingen! Dit was tijdens het Nederland Zingt Event in Apeldoorn. We zingen uit volle borst: 'There is Power in the Blood'. In het Nederlands vertaalt: 'Daar is kracht in het bloed'. Iedere dag en ieder uur hebben we Zijn wonderbare kracht nodig. Wanneer wij dat aan Hem vragen, zal Hij ons dat ook geven. En méér zelfs! Wat een liefde. Dat maakt toch dat je God wil loven en prijzen met alles wat binnenin je is?

Reserveer nu je tickets

Wist je dat er ook dit keer twee edities van het Nederland Zingt Event zijn? Je kunt nu al je tickets voor het ochtend- of middagprogramma reserveren. De ochtendeditie begint om 10.00 uur en de middageditie begint om 14.30 uur. Het programma is nagenoeg gelijk dus we adviseren om voor de ochtend of de middag te kiezen. Ontmoeten wij jou daar?

Reserveer hier je tickets
--:--