Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help ons aan 70.000 abonnees op YouTube

5 maart 2024 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ben jij al geabonneerd op het YouTube-kanaal van Nederland Zingt? Zo niet, zeker doen! Dan kun je op ieder moment van de dag christelijke muziek luisteren en meezingen. Mannenkoren, gospels, luisterliederen en aanbiddingsmuziek. Van alles zit er tussen. Liederen, afspeellijsten én volledige uitzendingen vind je op ons kanaal.

Abonneer

Evangelie klinkt

Nederland Zingt is al decennialang hét christelijke muziekprogramma van Nederland. Iedere zaterdag en zondag zijn er uitzendingen op tv. Online groeit onze community van liefhebbers van christelijke muziek en lofprijs hard. Een van onze online kanalen is Youtube.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de lofprijs en aanbidding voor God, willen we het aantal abonnees op YouTube graag uitbreiden. Van 66,5 duizend naar 70 duizend. Want: hoe meer mensen ons op sociale media volgen en muziek delen, hoe vaker andere mensen ook horen van het evangelie dat daar prachtig doorheenklinkt. En dat evangelie verandert mensenlevens.

Anna was wanhopig maar kwam via Nederland Zingt bij God terecht: 'Ik ben zo dankbaar'

Lees ook over:

Anna was wanhopig maar kwam via Nederland Zingt bij God terecht: 'Ik ben zo dankbaar'

Als je je abonneert, ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe muziek. Ook krijg je een melding als we bijvoorbeeld een live Youtube-uitzendingen starten. Wel zo handig! En je vindt er prachtige afspeellijsten met muziek die bij jou past. Abonneren is gratis, en zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt abonnee op ons YouTube-kanaal door naar deze link te gaan en op de button 'abonneer' te klikken. Zie ook de foto hieronder.

Foto 04-03-2024 om 11.53
--:--