Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help ons aan mooie verhalen voor Nederland Zingt of verzoekjes voor in De Muzikale Fruitmand!

9 juni 2022 · Leestijd 3 min

We hebben jouw hulp nodig! We zijn namelijk op zoek naar mooie verzoeken voor De Muzikale Fruitmand, én verhalen voor het Nederland Zingt najaar. Lees hieronder meer over hoe jij ons kunt helpen.

Vertel jouw verhaal dit najaar in Nederland Zingt!

We zijn voor dit najaar op zoek naar mooie verhalen voor in de uitzendingen van Nederland Zingt. Heb jij een mooi verhaal wat je dolgraag in de uitzending zou willen delen? Heb jij iets bijzonders meegemaakt in jouw leven en God daarin gezien, en heb je daar een mooi lied bij? Dit mag iets moois zijn, of iets heftigs over een thema wat jou raakt. Mail ons dan via nederlandzingt@eo.nl.

Vertel ons jouw verhaal, en wie weet bellen we jou om ons meer te vertellen!

Doe een mooi liedverzoek voor een vriend of familielid!

Elke zondag is De Muzikale Fruitmand weer te horen van 18.00-22.00. Hét radioprogramma vol met verzoeken van luisteraars. Heb jij een mooi lied wat jij aan en ander kado wil doen voor een verjaardag, een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in op de website van Radio 5!

Klik hier en vul het formulier in

Zet van de zomer iemand die jij enorm waardeert 'In 't zonnetje'!

Is er iemand in jouw leven die een grote rol speelt? Een vriend, vriendin, of misschien zelfs een mantelzorger die het enorm verdient om in het zonnetje gezet te worden? Dan kun jij die persoon ook via het Radio 5 verzoekformulier bij ons onder de aandacht brengen om in het zonnetje gezet te worden. Voor onze zomerrubriek zoeken wij een aantal bijzondere verhalen, dus vul het formulier in en wie weet bellen wij jou en die bijzondere persoon in jouw leven!

(Let op: Dit gaat dus wel een stukje verder dan een liedverzoek, we horen graag waarom deze persoon dit verdient!)

Klik hier en vul het formulier in

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto bovenin: Lina Trochez

--:--