Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoe bijzonder?! Jood en Arabier zingen samen het lied 'You Deserve The Glory' tijdens Loofhuttenfeest in Jeruzalem

28 januari 2022 · Leestijd 2 min

De situatie is in Israel nog steeds allesbehalve vredevol. Er gaan nog steeds raketten over en weer en de discussie is niet verstomd. Toch kun je in het midden van de omstandigheden samen God aanbidden. Dat blijkt wel uit deze video, waarin twee Joodse en één Arabische aanbiddingsleider samen het lied 'You Deserve The Glory' in drie talen zingen.

De video is opgenomen tijdens het Loofhuttenfeest, een feest wat de meeste Arabieren niet vieren. Dit werd georganiseerd door het ICEJ, de Internationale Christian Embassy in Jeruzalem. Met zijn drieën staan Joshua Aaron, Shilo Ben Hod en Nizar Francis op het podium, en zingen ze in het Engels, Hebreeuws en Arabisch. Hoe treffend is het om dan te zingen 'U verdient de glorie, en de eer, er is niemand zoals U'. Wat een mooie proclamatie, dat wij maar één God dienen!

Kijk de video hier terug:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bid voor Jeruzalem's vrede

Bid om vrede voor Jeruzalem, laat het goed gaan met hen die u liefhebben. Laat vrede binnen uw vestingwal zijn, rust in uw burchten.
Omwille van mijn broeders en mijn vrienden spreek ik nu: Vrede zij in u! Omwille van het huis van de HEERE, onze God, zal ik het goede voor u zoeken.

- Psalm 122:6-9

--:--