Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jonathan Vroege over I surrender all: "De tekst van dit nummer grijpt me zo aan"

21 januari 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Jonathan Vroege is zanger en musicalster. In Nederland Zingt was hij te gast om - hoe kan het ook anders - te zingen! Ook vertelt hij over een lied dat veel voor hem betekent.

"Als ik bij Nederland Zingt kom, wil ik dit lied zingen", zei Jonathan over het nummer I surrender all. Het is een lied dat hem houvast geeft in een leven dat soms heel onzeker is.

De tekst grijpt hem zo aan, omdat alles overgeven aan God niet gemakkelijk is: "We willen het met alles wat we zijn. Maar om het echt over te geven, dat is nogal een stap. Daarom grijpt het me zo aan. Het is zo moeilijk, maar alles in me schreeuwt wel dat ik het wil."

Constant afgewezen

Als succesvolle musicalster, lijkt Jonathan het allemaal goed voor elkaar te hebben. Toch ondervindt hij ook de nodige uitdagingen: "In mijn leven lijkt het allemaal fantastisch. Dat is het ook, ik heb een prachtig gezin en ik heb het echt heel goed. Maar alles brengt moeilijkheden mee. Denk aan de audities die ik moet doen voor musicals. Je wordt constant afgewezen, omdat er iemand anders is die beter is voor de rol. Het kan lastig zijn om dat soort dingen over te geven."

Het hele interview kun je bovenaan het artikel bekijken. Je hoort in de video ook het prachtige lied, gezongen door Jonathan.

--:--