Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jonge Amerikaanse zangeres gaat viral met prachtig lied 'In Jezus' naam'

31 maart 2022 · Leestijd 2 min

Dat sociale media helpen om dingen bekend te maken, is inmiddels wel bekend. Maar dat het ook een plek is waar christelijke muziek miljoenen keren bekeken wordt, dat gebeurt iets minder vaak. Het overkwam de Amerikaanse jonge gospelzangeres Katy Nichole.

Katy Nichole is nog maar 21 jaar oud, maar heeft al veel meegemaakt. Zo kampte zij met de aandoening scoliose, waarbij de wervelkolom is kromgegroeid. Hiervan is zij genezen, en dat ziet de zangeres als wonder van God. Daarover besloot zij te zingen. Ze maakt een filmpje voor haar acount op het videoplatform TikTok. Hier zetten gebruikers korte filmpjes van zichzelf op. Het fragment, waarin zij onder meer zong dat ze lang had gebeden dat haar angst en ziekte weg mocht gaan, werd vervolgens miljoenen keren bekeken.

Maar het fragment was slechts een refrein. Daarom besloot Katy het nummer samen met andere muziekschrijvers verder uit te breiden. En zo was het nummer schreef  'In Jesus Name (God of possible)', wat in het Nederlands betekent 'In Jezus naam, God maakt mogelijk' geboren.

Wij vinden het een prachtig en inspirerend nummer. Jij ook? Bekijk het hieronder.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--