Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jullie mooie verhalen bij 'Wij delen de liefde'

18 oktober 2023 · Leestijd 3 min

Gods liefde is krachtig. Daar kunnen Lida en Meta over meepraten. Zij deelden hun verhalen bij het lied 'De kracht van Uw Liefde' op onze social media. In dit artikel lees je waarom dat lied voor hen zo belangrijk is.

Op 11 november is het Nederland Zingt Event in Leiden. En het thema van die dag is 'We delen de liefde'. We vroegen onze volgers op Facebook en Instagram aan welk lied ze bij dat thema denken en waarom. Er kwamen veel reacties. Onder meer Lida en Meta deelden hun verhaal over Gods liefde. Bijzonder moedig en openhartig. Daarom krijgen ze van ons twee kaartjes voor hét christelijke muziekevent in Leiden. 

Kinderen 

Beide vrouwen vertellen dat het lied bijzonder is omdat het te maken heeft met hun kinderen. Lida heeft een periode van veel spanning gehad rondom de zwangerschap van haar derde kindje. 'Er volgden eerst twee miskramen. Tijdens de derde zwangerschap was ik steeds bang het te verliezen.' Het was een moeilijke periode. Gelukkig werd het kindje geboren, maar de onrust in haar hoofd was er nog steeds. 'Een paar weken na de bevalling kreeg ik een depressie door de spanningen van de afgelopen 1,5 jaar, slaapgebrek en een onrustige baby. 

'Voor m'n gevoel zat iedereen in de trein en liep ik er steeds achteraan. Maar hoe moeilijk het ook was, ik ervaarde dat Hij me steeds vasthield door de kracht van Zijn Liefde.' Dit lied is hopelijk ook een krachtige bemoediging en tot troost voor anderen vrouwen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. 

Meta deelt op Instagram dat 'De kracht van Uw liefde' het lied is dat ze iedere avond zingt als ze haar kinderen naar bed brengt. 'Het verwarmt me elke keer weer', schrijft ze. Wat een prachtig voorbeeld om de liefde van God op die manier mee te geven aan onze kinderen en kleinkinderen. Dat ze mogen weten dat God altijd dicht bij hen is en hen draagt door de kracht van Zijn liefde. 

Beluister hier 'De kracht van Uw liefde' door Giovanca

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Aan iedereen: dank voor jullie openhartige reacties. En wees welkom op 11 november op het Nederland Zingt Event in Leiden!

Bestel hier je kaartje voor het Nederland Zingt Event
--:--