Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Laatste kans! €5,- korting Nederland Zingt Event Sneek!

21 mei 2024 · Leestijd 2 min

Het wordt een muzikaal spektakel en een feest van samenzang! 9 november zijn we met het Nederland Zingt Event in Sneek. De vorige editie was binnen een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij. Tot 1 juni profiteer je bovendien nog van 5 euro vroegboekkorting!

Boek direct Meer informatie over dit Event

Middag en avond

Er is, net als in Deventer, een middag- en een avondeditie waar je tickets voor kunt bestellen. De middageditie start om 14.30 uur en de avondeditie start om 19.30 uur. Het programma is nagenoeg gelijk, dus we adviseren om voor de middag óf de avond te kiezen. Wees er snel bij want vol = vol.

Gratis ticket / €5,- vroegboekkorting

Als vriend van Nederland Zingt kun je een gratis ticket bestellen. Je betaalt alleen €3,50 boekingskosten. Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Klik dan hier. Ben of wordt je geen vriend van Nederland Zingt, dan profiteer je nog steeds van vroegboekkorting en voordelige kindertickets. Bestel nu en krijgt je 5 euro korting per ticket. Normaal kost een kaartje voor een volwassene 30 euro, nu dus maar 25 euro.

Voorbereidingen in volle gang!

De voorbereidingen voor het Event zijn momenteel in volle gang. Wat we wél alvast met jullie willen delen is dat Jurjen ten Brinke zal spreken. De komende tijd maken we via onze Nieuwsbrief, Facebook, Instagram en onze website meer nieuws bekend, bijvoorbeeld over het thema en wie de artiesten zijn. Dus zorg dat je ons volgt.

--:--