Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijkers bepalen: Welk lied wil jij horen in de uitzending van 17 februari?

25 januari 2024 · Leestijd 2 min

Samen zingen, samen geloven. Dat doen we bij Nederland Zingt. En regelmatig bepalen kijkers hoe onze uitzendingen er uit gaan zien. Dit keer willen we je input vragen voor de Youtube-uitzending van 17 februari. Welk lied wil jij dan horen? Laat het weten via het onderstaande formulier. Invullen kan tot en met 30 januari.

Foto: Handy Tims

Klik hier voor het formulier

Youtube

Omdat het WK Zwemmen deze dag uitgezonden wordt op NPO2, is er helaas geen uitzending van Nederland Zingt op tv. Maar niet getreurd: op Youtube en op onze website zijn we wél te vinden. En met een hele leuke uitzending: eentje die jullie bepalen!

Dus welke lied is je favoriet, ontroert je of welk lied is bijvoorbeeld belangrijk voor je omdat je daar mee bent opgevoed? Laat het ons weten. Het team van Nederland Zingt gaat alle ingekomen suggesties verzamelen en er een short list van maken waar iedereen vervolgens op kan stemmen, via de website, Facebook en Instagram. Volg ons daar of meld je aan voor de nieuwsbrief dan krijg je een seintje als die stemronde is gestart.

Op 17 februari om 17.45 uur is de uitzending live te zien op ons Youtube-kanaal en natuurlijk hier op onze website. Hopelijk zit je er dan klaar voor en zing je mee!

Help anderen

En dan nog even dit: Heb je een lied doorgegeven maar ken je meer mensen die graag mee zouden willen denken over de uitzending? Stuur dit artikel dan aan het door! Of misschien ken je een ouder iemand, je vader, moeder, opa of oma die ook graag een lied zou willen doorgeven maar niet zo goed is met internet. Help hem of haar een handje! Dat wordt vast gewaardeerd. Samen maken we er een prachtige uitzending van! Dank voor het meedenken.

--:--