Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijktip: ‘Stralend Kerstfeest’ bij de EO op 25 december

20 december 2021 · Leestijd 2 min

Net als vorig jaar, zend de EO ook dit jaar het ‘Stralend Kerstfeest’ uit op Eerste Kerstdag, om 20:25 uur op NPO1. Natuurlijk zijn er ook weer veel muzikale gasten, waaronder Trinity en Elly Zuiderveld. Dat belooft een muzikaal feest te worden!

Leger des Heils

Samen met het Leger des Heils steekt de EO mensen een hart onder de riem met Kerst. Op de Blaricumse hei ontvangt Giovanca Ostiana gasten van het Leger des Heils die door Bert van Leeuwen vanuit het hele land op weg zijn gestuurd. Ze worden warm onthaald met veel gezelligheid en verrassingen. Bert neemt de kijker mee in de bijzondere verhalen van de gasten. Chef-kok Pierre Wind zorgt voor lekker eten, dat wordt klaargemaakt in de soepbus van het Leger des Heils.

Muziek

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder prachtige muziek. Tijdens ‘Stralend Kerstfeest’ klinken dan ook schitterende (kerst)liederen. Zo speelt Trinity ‘Komt allen tezamen’, en hun bekende lied ‘Ik wens jou’. Natuurlijk zingen de artiesten niet alleen. Wanneer alle gasten op de hei zijn gearriveerd, wordt er samen gezongen.

Stralend_Kerstfeest_Elly

Het hart van Kerst

Presentatoren Bert en Giovanca zullen samen met de gasten proosten op deze mooie avond. Zoals Giovanca met ons deelt: ‘Dit is het hart van Kerst. Omzien naar mensen, ze een steuntje in de rug geven en samen een muzikaal feest vieren is echt heel bijzonder. Samen Kerst vieren laat zien dat achtergrond er niet toe doet. Kok, zanger of ex-verslaafde, we zijn allemaal gelijk.’

Stralend Kerstfeest – Zaterdag 25 december – 20:25 uur – NPO 1

--:--