Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kom en zing mee bij de opnamedag in Amsterdam

4 juli 2024 · Leestijd 2 min

Er komt weer een opnamedag aan van Nederland Zingt waar jij bij kunt zijn! Dit keer zijn we op dinsdag 24 september 2024 in de Westerkerk in Amsterdam. Lees hieronder méér!

Bestel hier je tickets

Op dinsdag 24 september vindt in de Westerkerk in Amsterdam een tv-opname plaats van Nederland Zingt. Dit gebeurde voor het laatst in 2016. Hoog tijd om terug te keren naar deze schitterende kerk aan de Prinsengracht en samen te zingen vanuit de unieke, eigen traditie van de Westerkerk. Medewerking aan deze avond wordt o.a. verleend door de WesterCantorij o.l.v. Evan Bogerd en het Westerkerkkoor o.l.v. Jan Joost van Elburg. Soliste is Nanette Mans. Het klassieke kerklied staat centraal.

Samenzangliederen

Vanuit de traditie van de Westerkerk zingen we diverse bekende samenzangliederen. Ook staan een aantal nieuwe liederen op het programma die voortkomen uit de rijke traditie van de Westerkerk. Het Westerkerkkoor en de WesterCantorij werken mee aan deze avond als ondersteuning en leveren ook eigen bijdragen. Samen vormt dit een bijzonder geheel, wat het een unieke ervaring maakt om bij deze avond aanwezig te zijn. De ambiance van de Westerkerk draagt bij aan een optimale beleving van de zang en muziek die klinkt.

Ben je erbij?

Deze opname is in samenwerking met de Westerkerk in Amsterdam. Van harte nodigen wij je uit om deze opname bij te wonen. Kaarten kun je bestellen via de website van de Westerkerk: www.westerkerk.nl/nederlandzingt. Aanvang is 19.30 uur en de deuren zijn geopend vanaf 18.45 uur. Adres: Westerkerk, Prinsengracht 279, 1016 GW Amsterdam.

--:--