Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Maak kennis met... Nathalie Wind met haar lied 'Hij is erbij'

15 juni 2022 · Leestijd 2 min

Bij Nederland Zingt laten we je graag ook kennismaken met nieuwe christelijke artiesten. In onze rubriek 'Maak kennis met...' stellen we ze aan je voor. Deze week: Nathalie Wind.

Nathalie Wind is een jonge christelijke zangeres die in het dagelijks leven in de jeugdzorg werkt. Daarnaast maakt ze haar eigen nummers, en heeft ze onlangs de EP 'Hij is trouw' uitgebracht. Hierover zegt ze op haar website: "Ik weet dat God mij deze liedjes gegeven heeft om er iets mee te doen. Hij heeft mij ideeën en melodieën toevertrouwd. Op de een of andere manier wist ik dat deze liedjes niet alleen voor mezelf bedoeld waren. Ik moest het delen. En ik zeg je eerlijk, ik had duizend en één redenen om het niet te doen. Ik wist dat er zoveel andere muzikanten zijn met meer skills en ik had tenslotte nog nooit zoiets gedaan… Maar toch!"

Een van de nummers op het album is 'Hij is erbij': een lied over de nabijheid van God. Beluister het lied hieronder. De rest van de EP is te beluisteren via Spotify of het YouTube-kanaal van Nathalie Wind.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--