Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mini-concert van Joke Buis bij Radio 5

22 september 2023 · Leestijd 2 min

De Muzikale Fruitmand is al meer dan vijftig jaar hét verzoekprogramma op de radio met Psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. Regelmatig zijn er artiesten te gast die live muziek spelen. Zondag 22 oktober 2023 gaat Joke Buis zingen in de studio en jij kunt er bij zijn!

De zangeres zal de aanwezigen in de studio en de luisteraars trakteren op 4 eigen nummers en 1 Johannes de Heer-lied. Ze zingt onder meer haar nieuwe single die op 2 oktober uitkomt en we hebben voorpret van de Kersttour Hele Jaar December. Die tour doet Joke samen met onder meer Thomas Heikoop. Hij komt ook mee naar de studio. De muziek die ze ten gehore brengen is voornamelijk christelijke pop. Mooie muziek, extra bijzonder in de intieme setting van een radiostudio. 

Een klein clubje luisteraars kan bij dit exclusieve mini-concert aanwezig zijn! Dus vind jij het leuk om Joke Buis van dichtbij te horen zingen? En ben je ook benieuwd hoe een uitzending van De Muzikale Fruitmand wordt gemaakt? Geef je dan snel op, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar! Dit mini-concert is gratis.

Meer info & aanmelden
--:--