Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Dag ook afgelast voor 2021

6 januari 2021 · Leestijd 2 min

Misschien had je dit nieuws al wel verwacht of had je toch nog stille hoop… Hoe dan ook: de Nederland Zingt Dag van 2021 gaat helaas niet door. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de aanhoudende coronacrisis.

Zowel grote bijeenkomsten als samen zingen zijn nog steeds niet toegestaan. Hoewel we in het voorjaar misschien wel weer samen mogen zingen, gaat het waarschijnlijk nog een tijdje duren voordat we weer grote evenementen mogen organiseren.

Voor de Vrienden

Elk jaar krijgen de Vrienden van Nederland Zingt een gratis ticket voor de Nederland Zingt Dag. Dit jaar kunnen we dat dus niet aanbieden. We hopen wel met een alternatief te komen voor de Vrienden. Binnen enkele weken ontvangen alle Vrienden van Nederland Zingt een mail met meer informatie over het vervallen van het gratis ticket.

Nederland Zingt Dag 2022

Of de Nederland Zingt Dag in 2022 wel door kan gaan, kunnen we nu nog niet zeggen. We blijven natuurlijk alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en het vaccin volgen. Eén ding is in ieder geval zeker: zodra we weer veilig samen kunnen zingen, gaan we dat zeker doen!

Nederland Zingt op tv en online

Hoewel het natuurlijk ontzettend jammer is dat de Nederland Zingt Dag dit jaar weer niet door kan gaan, kan je wel blijven zingen. Nederland Zingt is namelijk weer elke zaterdagavond om 18:10 op NPO 2. Ook Nederland Zingt Dichtbij is weer elke zondag te zien om 11:40 uur.

En wil je weer eens gezellig kletsen met andere Nederland Zingt kijkers? Kijk dan Nederland Zingt op zaterdagavond via YouTube. Daar kan je meepraten in de livechat. Deel bijvoorbeeld met ons en de andere kijkers wat je van de liederen vindt of wat het thema van de uitzending met je doet.

Op deze manieren blijven we, ook in deze tijd, samen zingen en samen geloven!

--:--