Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw lied 'Hoor jij de vogels nog fluiten?' van Christian Verwoerd

13 juni 2019 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

'Hoor jij de vogels nog fluiten? Zie jij de boog nog in de wolken staan?' Met deze vragen begint Christian Verwoerd dit prachtige lied dat je aan het denken zet.

'In deze tijd waarin het geloof steeds meer onder vuur komt te liggen, en waarin we tegelijkertijd veel Bijbelse profetieën in vervulling zien gaan, is het mijn verlangen dat er een helder licht mag schijnen vanuit de gemeente van de Heere Jezus. Ik hoop dat mijn muziek daar een steentje aan mag bijdragen,' schrijft Christian op zijn website.

En door het lied 'Hoor jij de vogels nog fluiten?' schijnt zeker Gods licht door. Het lied gaat over fases in je leven waarin je wonderen niet meer ziet. Waarin God niet dichtbij voelt. 'De dief is bezig met stelen. Hij rooft de vreugde uit je leven weg. Toch is het mogelijk in de strijd. Dat je van binnen wordt verblijd. Als je alles wat je vasthoudt bij Hem neerlegt,' wordt er gezongen. Gevolgd door de hoopvolle woorden: 'Dan mag je het weer zien. Als je alles bij Hem neerlegt. Als je alles in Zijn handen legt. Kan jij Zijn schoonheid zien.'

Wat een prachtig lied om over na te denken en daarna je zorgen bij Hem neer te leggen.

--:--