Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuws over Nederland Zingt Event: Martin Zonnenberg en Martin Mans bespelen het orgel!

11 april 2023 · Leestijd 2 min

Wij hebben weer nieuws: Op het Nederland Zingt Event op zaterdag 13 mei komen twee hele leuke organisten. Niemand minder dan Martin Zonnenberg en Martin Mans komen spelen op het prachtige pijporgel in Apeldoorn!

Beide organisten zijn niet onbekend bij Nederland Zingt. Ze werken al jarenlang mee aan Nederland Zingt. We zijn blij dat ze allebei graag meewerken aan ons event. Martin Zonnenberg zal het ochtendprogramma voor zijn rekening nemen, en Martin Mans speelt tijdens het middagprogramma. Bekijk de enthousiaste uitnodiging van Martin & Martin hieronder: 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Martin Zonnenberg

Martin Zonnenberg is jarenlang betrokken (geweest) als samensteller en is nog steeds een vast gezicht als organist, en hij dirigeert en componeert zelf ook muziek. Mannenkoor Ichtus, het koor waar hij zelf dirigent is, is regelmatig in Nederland Zingt te zien geweest.

Martin Mans

Martin Mans is ook veelvuldig te zien geweest bij Nederland Zingt. Ook met de koren die hij dirigeert, De Gouwestem, de Martin Mans Formation en de Urker Mans Formation is hij veelvuldig te zien geweest bij ons programma. Op zijn 12e begon hij al met het spelen van het orgel. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nog geen kaartjes?

13 mei komt gauw dichtbij en de middag is al bijna uitverkocht. Wees er snel bij!

Koop hier gauw je kaartjes voor het event!
--:--