Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Dichtbij Update: Bob Houter

8 september 2020 · Leestijd 2 min

Afgelopen zondag zagen we in Nederland Zingt Dichtbij het verhaal van Bob Houter. Bob biedt met zijn bedrijf Sixty Fruits werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Oude meubels met een verhaal worden opgeknapt en verkocht in het bedrijf, dat als slogan heeft: ‘Liefde werkt’. Bob vertelde in de uitzending: ‘Bij Sixty Fruits is iedereen waardevol. Als mensen bij mij een nieuwe kans krijgen, vaardigheden ontwikkelen en groeien in eigenwaarde, dan maakt mij dat gelukkig.’

Inmiddels zijn we een tijdje verder. De opname bij het bedrijf van Bob vond plaats voor de uitbraak van corona. Om ons een beeld te geven van hoe het nu met hem en zijn bedrijf gaat, schreef Bob het volgende:

Sixty Fruits heeft het tijdens de coronacrisis lastig om haar deelnemers over te halen te komen werken. Er heerst toch een beetje angst onder onze mensen. We hebben uiteraard alle maatregelen getroffen zodat onze mensen veilig en op afstand van elkaar lekker aan het werk kunnen zijn, maar het neemt niet weg dat dit virus mensen in hun greep kan houden. Tegelijkertijd zien we dat heel Nederland thuis aan het klussen is en daardoor krijgen we veel klanten over de vloer, met name voor onze badkamermeubels. Door corona is het aanpoten, maar God zegent ons overvloedig.

vintage-badkamermeubels-sixty-fruits

Foto: Vintage badkamermeubel, gemaakt door het bedrijf 'Sixty Fruits' van Bob Houter.

Uitzending terugkijken?

Heb je de uitzending met Bob gemist of wil je 'm gewoon nog een keer kijken? Dat kan hier.

--:--