Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontroerend: 15.000 jongeren zingen uit volle borst mee met 'Ik zal er zijn'

8 juni 2023 · Leestijd 2 min

'Ik zal er zijn' van Sela biedt veel mensen troost in moeilijke situaties. Het herinnert ons eraan dat er altijd hoop is, wat onze omstandigheden ook zijn. Dat het lied veel emoties oproept, bleek afgelopen zaterdag weer op de EO Jongerendag. De tieners zongen keihard mee en veel van hen hielden het niet droog!

Boodschap van hoop en troost

Maar liefst 15.000 jongeren uit heel Nederland verzamelden zich in Ahoy voor de EO Jongerendag 2023. De hele zaal was gevuld met jonge mensen uit allerlei verschillende kerken. Een bijzonder moment was toen de BEAM Worship band 'Ik zal er zijn' inzette. Iedereen zong uit volle borst mee. 

Veel jongeren werden geraakt en zongen door hun tranen heen de boodschap van troost: Niets kan mij ooit scheiden van Jezus mijn Heer. Het leverde prachtige, hoopvolle beelden op van de nieuwe generatie. Ook wij houden het hierbij niet droog! Je kunt de video bovenaan dit artikel bekijken!

Fotocredits: Nathan Reinds

EO-Jongerendag fundraising

De EO-Jongerendag maakt impact, dat is zeker. En kun je merken. Voelen. Zien. Ieder jaar weer. Of de EO-Jongerendag doorgaat is de vraag. Ieder jaar weer. Daarom hebben we je hulp nodig. Steun de EO-Jongerendag en geef maar liefst 15.000 jongeren de kans om Gods liefde te ervaren. Met jouw gift kunnen we ook in 2024 hét christelijke jongerenevent van Nederland organiseren. Voor elke € 27,50 help je een jongere aan een onvergetelijke dag! Help jij jongeren mee aan een onvergetelijke dag? 

Ik wil doneren
--:--