Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Plan je familieuitje en ga vanaf mei naar een concert van Sela of Trinity Wereldwijs!

28 april 2022 · Leestijd 3 min

Er zijn weer heerlijke concerten in aantocht! Sela en Trinity Wereldwijs gaan allebei op tour vanaf half mei, en jij kunt erheen. Beiden beloven weer prachtige avonden neer te zetten die je écht niet wilt missen, dus lees hieronder snel meer.

De tour van Trinity Wereldwijs: start 13 mei

Toe aan een feestje? Trinity Wereldwijs staat alweer klaar vanaf half mei om op tour te gaan. Neem je kinderen en kleinkinderen mee en beleef samen een feestelijke avond.

Trinity zegt zelf over deze tour: "Toen iedereen bij het woord 'corona’ nog alleen maar aan Mexicaans bier dacht, begon Trinity aan dit avontuur samen met hun gezinnen en vrienden. In een groot huis net over de grens namen ze de basis op voor de liedjes. ‘Muziek voor onderweg door het leven’, vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band. ‘En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol. Het wordt de soundtrack van je bestaan. Wij willen muziek maken die alles te maken heeft met het gewone leven EN met het leven met God’."

14478%402X
Koop hier je kaartjes voor de Een Grote Familie-tour

De tour van Sela: start 14 mei

Ook Sela gaat weer op tour! Ondanks de veranderingen in de band gaan ze het land in met bekende én nieuwe nummers. De tour start half mei en loopt door tot oktober, dus genoeg tijd om je kaartje te kopen. Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’, dit lied, en andere bekende Sela-liederen staan dus zeker op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij net geschreven liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

15788%402X
Koop hier je kaartjes voor de Sela zomertour

Foto's en strekking tekst van bij beide artiesten afkomstig van website TrueTickets.

--:--