Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Samen vieren we digitaal Pinksteren!

30 mei 2020 · Leestijd 2 min

Normaal gesproken komen veel christenen met Pinksteren bij elkaar op Opwekking. Dit jaar kan dat helaas niet vanwege de coronamaatregelen, en daarom hebben verschillende christelijke organisaties de handen ineengeslagen. Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni is er een digitale pinksterconferentie.

Onder anderen Stichting Opwekking, de EO en Groot Nieuws Radio verlenen hun medewerking aan de conferentie. Geniet hierbij van de mooiste opwekkingsliederen, boodschappen van sprekers en volg verschillende seminars.

Planning & toegang

Benieuwd naar wanneer je klaar moet zitten achter je scherm? Dat lees je hier. Per dagdeel is er een overzichtelijk schema gemaakt van alle livestreams. Via dezelfde site kan je die livestreams 'bijwonen'. Zo hoef je niets te missen van de pinksterconferentie, terwijl je toch gewoon lekker thuis blijft. 

Samen zingen

Via de digitale verbinding gaan we dit weekend ook samen zingen. Want wat is een pinksterconferentie nu zonder samenzang? Op zondagmiddag kan je om 14:30 uur inschakelen voor een heuse sing-in. Deze wordt verzorgd door de Opwekking Band onder leiding van Marcel Zimmer en er zullen ook enkele gastoptredens zijn. Dat wordt genieten!

Gebarentolk

Sinds deze coronatijd is de gebarentolk niet meer te missen. Ook bij deze digitale pinksterconferentie ook een speciale livestream met gebarentolk beschikbaar. Zo is de conferentie extra toegankelijk.

Als je gelooft in samen - Steun de EO

--:--