Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Songs of Praise’ en ‘Nederland Zingt’ keren terug naar de zondagochtend

15 februari 2022 · Leestijd 2 min

Goed nieuws! Vanaf aanstaande zondag, 20 februari, is er weer wekelijks massale koor- en samenzang op televisie te zien. Om de week, op zondagochtend om 11:50 uur is er een uitzending te zien van het Engelse tv-programma ‘Songs of Praise’. Op de andere zondagen worden herhalingen uitgezonden van Nederland Zingt, van voor corona.

Zowel ‘Songs of Praise’, als ‘Nederland Zingt’ hebben we een periode moeten missen op de zondagen. Nu zijn beide programma’s afwisselend van elkaar dus weer te zien. Op https://nederlandzingt.eo.nl/uitzendingen, en uiteraard ook in Visie, is elke week te lezen welke uitzending er op de planning staat.

Deze zondag:

200222_Songs_of_Praise_-_Scottish_Voices_02

Aanstaande zondag beginnen we met een aflevering van ‘Songs of Praise’. Hierin zien we prachtige liederen voorbij komen, gezongen door het National Boys Choir. De uitzending is opgenomen in Dunblane Cathedral.  

Songs of Praise - 20 februari - 11:51 uur - NPO 2

Voorproefje Nederland Zingt

Vanaf volgende week zondag, 27 febuari, komen ook de herhalingen van Nederland Zingt weer aan bod. We beginnen dan met een herhaling van Amersfoort 2020. In deze uitzending horen we onder andere het geliefde lied ‘Ik zal er zijn’, uitgevoerd door Jubilate Deo. Bekijk het lied nu alvast hieronder:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nederland Zingt - 27 februari - 11:52 uur - NPO 2

--:--