Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stem jij jouw favoriete liedjes de Top1008 in?

17 november 2021 · Leestijd 2 min

Zoals elk jaar verzamelt Groot Nieuws Radio weer een Top 1008. Een leuke aanvulling op de Top2000, maar dan met alle varianten van christelijke muziek. Zijn er liedjes die volgens jou een plek bovenin verdienen? Dan kun je vanaf deze week stemmen.

Wie weet zit jij elk jaar weer achter de radio gekluisterd wanneer de Top 1008 wordt bekend gemaakt? Dan is het hoog tijd om te stemmen. Klassiek, modern, en alles er tussen in staat in de lijst. Ook kan je je eigen keuze invoeren, als je bijvoorbeeld een bepaalde versie van een lied heel mooi vindt. 

You Say al twee jaar op 1

Al twee jaar staat 'You Say' van Lauren Daigle op nummer 1. Vind jij dat een ander lied die plek verdient? Stem dan vooral mee, dan kun je zelfs nog een mooie CD winnen met allerlei Groot Nieuws-klassiekers erop: 'Herder van mijn hart'.

Het stemformulier is nog open tot 3 december. Vanaf 22 december om 12.00 is de lijst te horen op Groot Nieuws Radio, en op Oudejaarsavond wordt bekend welk lied dit jaar op nummer 1 staat. Daar kan jij dus in meebepalen, dus stem vooral mee.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meestemmen voor de Top 1008? Dan kan dat via dit formulier, dan maak je kans op de CD 'Herder van mijn hart'. De Top 1008 wordt mede mogelijk gemaakt door Pro Life Zorgverzekeringen. Meer hierover lezen kan op de website van Groot Nieuws Radio. 

Foto afkomstig van de website van Groot Nieuws Radio.

--:--