Ga naar submenu Ga naar zoekveld

The Psalm Project bestaat alweer 12,5 jaar en dat gaan ze vieren!

23 juni 2022 · Leestijd 2 min

Als je wat te vieren hebt, moet je het doen. En, The Psalm Project weet wel hoe: Ze bestaan namelijk al 12,5 jaar (!) en maken er een zomers feestje van. Ze zijn regelmatig te gast in Nederland Zingt en wij willen ze natuurlijk ook van harte feliciteren!

Over The Psalm Project

In 2009 begon het als een ambitieus project: toen nog onbekende melodieën van het Geneefs Psalter in een nieuw jasje stoppen. Nu is The Psalm Project een hechte groep geworden die ook eigen nummers schrijft op basis van bijbelteksten, en ook regelmatig liederen covert. Ze hebben zelfs een internationale samenwerking op hun naam staan: Het lied 'Hallelujah' met het Soweto Gospel Choir! Dat lied kun je hier luisteren.

Na diverse albums uitgebracht te hebben zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.

Een feestje bouwen!

En, om het jubileum te vieren bouwen ze een feestje in Veenendaal, samen met zangeres Elise Mannah en The Bowery. Waarom zou je het immers alleen vieren als het ook samen kan? In zomerse sferen hebben ze het concert, wat op 24 juni plaatsvindt, 'Zomer Vibes' genoemd. Mocht je interesse hebben kun je er hier meer over lezen. 

The Psalm Project in Nederland Zingt

Al jaren komt The Psalm Project in Nederland Zingt voorbij. Danwel als groep, in familiesfeer (Ariën Vink met zijn broers) of als solist (Suzanne van de Velde en Miranda de Vlieger). Geniet hieronder van een prachtige uitvoering van Psalm 32:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--