Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tip! Beleef een onvergetelijke avond met de muzikaalste familie van Nederland

5 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Zingen, dansen en toveren met zand. Voor de familie Van der Vijver uit Friesland lijkt niks te gek. In november gaan ze Nederland door om jou en het hele gezin te trakteren op een onvergetelijke avond met samenzang.

Deze misschien wel muzikaalste familie van Nederland bestaat uit vijf talenten, te weten: vader Gert, moeder Wia, dochters Sera en Rosa en zonen Sem en Aron.

Zandtovenaar en zandprinses

Vader Gert en dochter Rosa zijn waarschijnlijk de bekendste twee van het stel. Het grote publiek kent hen als zandtovenaar en zandprinses. En we hebben goed nieuws! Ook tijdens de familietour door Nederland kan zandkunst natuurlijk niet ontbreken. Volgers van Nederland Zingt kennen ook Sera, een getalenteerde zangeres. In de video hieronder zingt ze samen met haar zus, vader en moeder het lied 'Volle verzeek'ring'. Dat lied gaat ook tijdens de samenzang-avonden gezongen worden. Samen met heel veel andere liederen natuurlijk!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

5 locaties

Ook is er dans en wordt er iedere avond een schildering gemaakt voor het goede doel. Op 5 plekken in Nederland komt de familie Van der Vijver bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen. Te weten: Rijnsburg, Genderen, Alphen aan de Rijn, Drachten en Ijlst. Lokale kerkgangers hebben de organisatie van de avonden op zich genomen, in samenwerking met EO Nederland Zingt en de de Protestantse Kerk Nederland. Vanaf nu zijn er tickets te bestellen via de website van Zingen in de kerk.

Meer info & tickets
--:--