Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vacature: Stage bij Nederland Zingt

9 juni 2022 · Leestijd 2 min

Leuk nieuws: we zoeken stagiairs om ons team te versterken! Heb jij een passie voor online redactie en muziek, en zoek je een leuke stage? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Voor deze stage zijn we op zoek naar zowel HBO- als MBO-studenten. De werkzaamheden worden op jouw capaciteiten aangepast.

Wat ga je doen?
In je stage ga je aan de slag op de online redactie van Nederland Zingt. Je monteert muziekvideo’s en plaatst deze op de website, socials en op YouTube. Daarnaast ga je op zoek naar mooie verhalen bij christelijke liederen en nieuwe christelijke muziek om te delen. Ook mag je zelf op pad om te draaien met een camera om mensen of artiesten te interviewen. 

Wie zoeken wij?

- Je bent een enthousiaste journalist in opleiding die affiniteit heeft met christelijke muziek
- Je bent creatief, niks is jou te gek
- Je schrijft met gemak leuke teksten
- Je bent leergierig
- Enige ervaring met een camera bedienen is een pré

Wat is Nederland Zingt?
Nederland Zingt is hét christelijke muziekprogramma van de NPO. Het wordt al jaren door de EO gemaakt. In het programma zingen we samen mooie liederen. Op onze website plaatsen we de liederen die we uitzending en delen we nieuwe christelijke muziek. Daarnaast hebben we een YouTube-kanaal met veel trouwe abonnees.

Stageperiode
Wij zijn per september op zoek naar een stagiair tot ongeveer eind januari. Maar als jij een kortere of langere stage zoekt, is dat bespreekbaar! Wij hebben een stagevergoeding van €250,- op basis van 36 uur per week.

Interesse?
Wil je solliciteren? Doe dat via de knop hieronder!

Solliciteer!
--:--