Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vanaf januari verdubbelde radiotijd voor De Muzikale Fruitmand: Stuur jouw verzoek in!

22 december 2021 · Leestijd 2 min

Dit jaar vierde de Muzikale Fruitmand het 50-jarig jubileum, en er is nog meer goed nieuws: Ze krijgen namelijk vanaf januari 2022 wel 4 uur radiotijd, wat betekent dat de programmalengte verdubbelt. De makers van het programma staan weer klaar om op 2 januari van start te gaan. En daar hebben ze jouw verzoeknummers voor nodig!

Over het programma

Het EO-radioprogramma staat al sinds 1971 bekend als hét christelijke verzoekprogramma voor psalmen, lofzangen en christelijke liederen. In de afgelopen vijftig jaar werden duizenden christelijke verzoeknummer gedraaid voor verjaardagen, jubilea of speciaal voor iemand die een steuntje in de rug kon gebruiken. Het bijzondere is dat het programma in die vijftig jaar nagenoeg onveranderd is gebleven, behalve verandering van zender. Vanaf januari wordt het programma uitgezonden op zondagavond van 18.00-22.00.

Naast dubbel de tijd, krijgen ze ook dubbele presentatie: Naast Tjitske Volkerink gaat Gerja Wolf het programma meepresenteren. Remco Hakkert blijft betrokken bij de muzikale invulling en het team achter de schermen groeit ook. Ze hebben er heel veel zin in om aan de slag te gaan met nieuwe rubrieken. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Stuur jij jouw verzoeklied in?

De verhalen en verzoeken maken het programma. Dus, heb jij een verzoeklied voor de Muzikale Fruitmand met een mooi verhaal? Wil jij iemand bemoedigen met een mooi lied? Laat het ons weten, en stuur het in via dit formulier.

--:--