Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Veelgestelde vragen Nederland Zingt Event

16 februari 2023 · Leestijd 2 min

Op 13 mei organiseert de EO het eerste Nederland Zingt Event in de Grote Kerk in Apeldoorn. Hier vind je alle informatie over het alternatief voor de Nederland Zingt Dag.

Waarom is er dit jaar geen Nederland Zingt Dag in de Jaarbeurs?

Vanwege de kosten die een dergelijk groot evenement met zich meebrengen is het niet mogelijk meer om de dag in deze vorm te organiseren zonder opnieuw de toegangsprijs te verhogen. De keuze voor twee kleinschaligere events zorgt ervoor dat het betaalbaar blijft voor de bezoeker.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe evenementen?

Op 13 mei organiseert de EO het eerste Nederland Zingt Event. Deze editie vindt plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. Gor Khatchikyan spreekt over het thema ‘Maak ons één’. Samen zingen, ontmoeting en God aanbidden staan deze dag centraal. Je kan kaarten bestellen voor de ochtendeditie of de middageditie.

Het Nederland Zingt Event zal twee keer per jaar plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland. De datum en locatie voor het najaar is nog niet bekend.

Wanneer kan ik reserveren?

Het is mogelijk om tickets te reserveren vanaf 1 maart via www.eo.nl/nederlandzingt

Wat kost het Nederland Zingt Event?

Een ticket voor het Nederland Zingt Event kost € 25 per persoon. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen op 1 kaartje 50% korting. Vrienden ontvangen uiterlijk 1 maart een brief met uitleg en een kortingscode.

Moet je vriend zijn om naar het evenement te mogen?

Iedereen is van harte welkom op het Nederland Zingt Event. Vrienden ontvangen wel 50% korting op 1 toegangsticket.

--:--