Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Voorproefje: 'Zo zijn onze manieren' van Trinity Wereldwijs

11 maart 2022 · Leestijd 2 min

Komende zaterdag is Trinity Wereldwijs te gast bij ons in de uitzending! En dat belooft heel veel vrolijkheid. Extra leuk is dat Elbert, Niek, Johan en Bert niet alleen spelen bij dit bijzondere gezelschap.

Binnenkort start de 'De grote familie' tour van Trinity. Een mooie gelegenheid om dit vrolijke gezelschap uit te nodigen in onze uitzending. Bij dit bijzondere gezelschap spelen niet alleen Elbert, Niek, Johan en Bert. Zij hebben namelijk bijzondere versterking! Ike, Liva en Kene zingen ook mee: de kinderen van Kinga Bán. 

Bekijk hier vast een voorproefje van de uitzending met het lied 'Zo zijn onze manieren'. Een lied over met elkaar samenleven, ondanks verschillen. Iets wat Elbert zelf ervaart sinds hij anderhalf jaar geleden van Hattem naar de Bijlmer verhuisde. 'Om ons heen wonen moeders uit de Bijlmer die dakloos zijn geworden. Wij vormen een goede buurman. We doen activiteiten samen, en ik hang af en toe een schilderijtje op of fiks de boiler. Maar, en daar gaat het lied ook over, je gaat je geheid een keer ergeren. Je zit op elkaars lip, mensen hebben een andere cultuur, andere bedtijden, en een andere muzieksmaak die af en toe keihard naar buiten komt. Ook dat hoort erbij.' Net zoals de mooie dingen, vertelt Elbert. 'Samen eten, Kerst vieren met mensen die familie heel ver weg hebben. Dat zijn de gouden momenten waarop je beseft: dit is een stukje hemel op aarde.'

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kijk en luister hier het lied 'Zo zijn onze manieren'. Wil je meer mooie liederen van Trinity Wereldwijs zien? Kijk dan morgen om 17.50 naar onze uitzending op NPO2.

--:--