Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Veelgestelde vragen over de Nederland Zingt Dag liederen en de CD

2 november 2022 · Leestijd 2 min

We posten al regelmatig content online van de Nederland Zingt Dag. We krijgen veel vragen over wanneer de liederen in de uitzending te zien zijn, en of er nog een Nederland Zingt CD komt. In dit artikel gaan we in op jullie vragen en vertellen we jullie iets meer!

Wanneer is er materiaal in de uitzending te zien?

Goed nieuws! In de uitzending van 12/11 met het thema 'Al je levensjaren blijf ik dezelfde' zullen de eerste liederen van de Nederland Zingt Dag worden getoond! Oftewel: zorg ervoor dat je er dan klaar voor zit! In de uitzendingen die volgen zullen er regelmatig liederen te zien zijn. Een speciaal samengestelde uitzending van Nederland Zingt Dag 2022 staat voor nu niet op de planning.

Wel vind je op YouTube onze video met alle hoogtepunten! Heb je de onderstaande video al gezien?

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Waar kan ik materiaal vinden?

Op ons YouTube kanaal kun je nog meer prachtige video's vinden, en we blijven de komende tijd alle Nederland Zingt Dag video's delen. Hier zullen ook de meditaties, getuigenissen en dergelijke volgen. Klik hier om naar ons kanaal te gaan en vergeet niet om je ook gelijk even te abonneren!

Wanneer komt de Nederland Zingt Dag CD uit?

We zijn van plan een CD te maken van de Nederland Zingt Dag van dit jaar! Echter hebben wij hier nog geen zekerheid over, dus sowieso is hij nu nog niet verkrijgbaar. We hopen dat hij medio voorjaar '23 wel verkrijgbaar is. Hou onze website en nieuwsbrief dus goed in de gaten.

Recent is er wel een CD in hetzelfde thema, 'U geeft rust' uitgebracht, en is er ook sinds de Nederland Zingt Dag een kerstbox verkrijgbaar.

De CD 'U geeft rust': https://www.eo-acties.nl/ledenvoordeel/cd-nederland-zingt-u-geeft-rust-door-alles-heen

De 4CD Kerst-box ‘Kom vier het feest met mij’: https://www.eo-acties.nl/ledenvoordeel/4cd-box-nederland-zingt-kom-vier-het-feest-met-mij

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Komt er volgend jaar weer een Nederland Zingt Dag?

Helaas kunnen we hier nog niks over zeggen. Als hier meer duidelijkheid over komt delen we dit uiteraard met jullie! Dus hou onze website en nieuwsbrief goed in de gaten.

--:--