Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat is jouw verhaal bij 'De kracht van Uw liefde'?

3 november 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Muziek is vervlochten met het geloofsleven. 'De kracht van Uw liefde' is daar een voorbeeld van. Wat is het verhaal van luisteraars bij dit lied? Daar wil Remco Hakkert in de EO-podcast Dit Is Mijn Lied antwoord op vinden. En aan jou de vraag: Heb jij een persoonlijk verhaal bij lied? Laat het ons weten!

Je kunt reageren door een mail te sturen naar nederlandzingtonline@eo.nl. Vertel in je mail waarom dit lied voor jou belangrijk is. Probeer daarbij concreet te zijn. Is er bijvoorbeeld een gebeurtenis waarbij dit lied centraal stond of een periode in je leven waarbij het tot troost was? Vermeld ook je telefoonnummer in de mail. De redactie neemt dan met u contact op indien uw verhaal past bij de radio-podcast. Alvast erg bedankt voor het delen van uw persoonlijke verhaal tot opbouw en bemoediging voor anderen.

Over de podcast Dit Is Mijn Lied

Sommige nummers verwerven door de jaren heen een geliefde status. In podcast Dit is mijn lied worden de liederen, hymnes en gospels uit verschillende christelijke tradities besproken, ontleed en gevierd.

Elke aflevering staat er een lied centraal dat in verschillende uitvoeringen en fragmenten te horen is. Schrijvers, zangers en componisten delen hoe zo’n nummer tot stand komt. Bekende en minder bekende liefhebbers vertellen over hun verhalen en ervaringen bij dat specifieke lied. Het helpt om weer met nieuwe oren naar deze bijzondere liederen te luisteren. In de eerste aflevering stond het lied 'Ik zal er zijn' centraal. Iedere woensdag komt er een nieuwe podcast-aflevering online. Beluister hier de podcast Dit Is Mijn Lied.

--:--