Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Breng je stem uit! Welke liederen van de Nederland Zingt Dag 2015 wil jij nog eens terugzien?

21 januari 2021 · Leestijd 2 min

Dit jaar kunnen we helaas niet naar de Nederland Zingt Dag. Maar niet getreurd! Om toch een beetje het Nederland Zingt Dag-gevoel naar je huiskamer te brengen, komen wij met vijf speciale uitzendingen dit voorjaar. Elke uitzending staat er een Nederland Zingt dag centraal. We beginnen met de Nederland Zingt Dag van 2015, dan 2016 en zo gaan we door tot en met 2019.

Welke liederen wil je zien?

In de uitzending van 30 januari laten we de mooiste liederen zien van de Nederland Zingt Dag 2015. En jij mag stemmen welke liederen dat zijn! Dat kan je hieronder doen. En wil je eerst nog even de liederen beluisteren voordat je gaat stemmen? Dan kan je alle opnames in deze afspeellijst terugvinden.

Stemmen kan tot en met donderdag 28 januari.

Heb jij een bijzonder verhaal over de Nederland Zingt Dag?

Wij vinden het, juist in deze tijd, heel mooi om jouw verhaal over de Nederland Zingt Dag te horen. Dat mag de Nederland Zingt Dag van 2015 zijn, maar ook van andere Nederland Zingt Dagen. Misschien ben je wel (opnieuw) tot geloof gekomen op een van deze dagen of heeft de Nederland Zingt Dag ervoor gezorgd dat je je hebt laten dopen. Misschien heeft een bepaald lied je tot tranen toe geroerd of heb je er nieuwe vrienden ontmoet.

Wat je verhaal ook is, hoe groot of klein, wij horen het graag. Mail het ons via nederlandzingtonline@eo.nl

--:--