Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wie mis jij dit jaar? Herinner dierbaren in tv-uitzending van Nederland Zingt

17 november 2023 · Leestijd 2 min

2023 loopt op z'n eind. Misschien heb je dit jaar een dierbaar iemand verloren. Iemand waar je veel van hield en altijd van zal blijven houden. Dan willen we je graag de gelegenheid geven om die persoon te herinneren in de tv-uitzending van zaterdag 25 november. Lees meer in dit artikel.

Foto: Pixabay

Deze uitzending staat in het teken staat van Eeuwigheidszondag. Je kunt de naam van een overleden persoon die jij mist, insturen via een speciaal formulier onderaan dit artikel. Alle namen geven we een passend plekje in de tv-uitzending. Je kunt uiteraard ook een naam insturen voor iemand anders, bijvoorbeeld een trouwe kijker van Nederland Zingt die dit jaar iemand moest loslaten. 

Eeuwigheidszondag

Zondag 26 november is het de laatste dag van het kerkelijk jaar. Traditioneel gezien ook de dag waarop we de overledenen van dat jaar gedenken. We voelen ons verbonden met elkaar en willen kijkers daarom de mogelijkheid geven hun naasten te herinneren in een speciale uitzending. Als je een naam instuurt, geef je toestemming dat deze getoond wordt in de tv-uitzending op zaterdag 25 november en op sociale media.

Het formulier kan ingevuld worden tot en met maandag 20 november. Zaterdag 25 november volgt de uitzending, omstreeks 17.45 uur. 

Vul het formulier in
--:--