Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zangeres Desray over het liedje 'I'll be there': 'Het is zo fijn om te weten dat je niet alleen bent'

23 mei 2022 · Leestijd 2 min

Hoe fijn is het als je mag ervaren dat je in moeilijke tijden gesteund wordt door een ander? Ook zangeres Desray ervaarde dit toen ze ernstig ziek werd, vertelt ze in het nieuwe EO-programma Amazing Grace.

Zangeres Desray, artiestennaam van Désirée Manders werd in de jaren 90 bekend met de hit 'Never Alone'. Nu doet ze mee aan het programma Amazing Grace, waarin 8 bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan met het zingen van gospelliederen. Wie kan het beste het genre gospel vertolken?

In de eerste aflevering van afgelopen zondag gaat Desray het nummer 'I'll be there' van de Jackson 5 uit 1970 zingen. Aan coach Shirma Rouse vertelt Desray dat haar keuze voor dit lied persoonlijk is: in 2019 werd borstkanker bij de zangeres geconstateerd. 'Weet je wat me zo gesteund heeft? Al die lieve mensen om me heen zoals mijn vrienden en vriendinnen. Daar krijg je zoveel kracht van. Dat je je niet alleen hoeft te voelen en dat je mag weten dat je er mag zijn. Ondanks alles wat er gebeurt in je leven', vertelt Desray.

Dan vervolgt ze: 'Ik weet wat het is om je zo alleen te voelen. Het is dan zo fijn dat er mensen voor jou zijn en dat je weet dat je niet alleen bent.'

Bekijk hieronder hoe Desray het nummer 'I'll be there' vertolkt:

Wil je de hele aflevering zien waarin Elske DeWall 'Higher Love' en Edwin Jonker 'Bridge Over Troubled Water' zingt? Klik dan hier.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--