Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zangeres en aanbiddingsleider Lavi Frost is aanstaande zaterdag te zien bij Metterdaad

8 juli 2021 · Leestijd 2 min

Aanstaande zaterdag (10 juli) is er een muzikale gast bij Metterdaad: zangeres en liedschrijver Lavi Frost. Lavina de Vries, zoals Lavi Frost echt heet, is aanbiddingsleider. Met haar muziek wil Lavina mensen tot rust laten komen en hen aan het denken zetten.

Over Lavina

Lavina is in Nederland geboren, maar heeft vroeger als kind in Rwanda gewoond, het land waar haar moeder vandaan komt. Hoewel Lavina’s herinneringen aan die tijd goed zijn, had ze geen makkelijke jeugd. Haar moeder had namelijk een enorm trauma van de Rwandese genocide en dat merkte het hele gezin. 

Toen Lavina op haar tiende met haar gezin weer in Nederland woonde, werd ze uit huis geplaatst omdat haar ouders niet goed voor haar konden zorgen. Op haar vijftiende maakte Lavina de keuze voor Jezus. Dit betekende dat ze haar pijnlijke jeugd aan de kant kon zetten.

Lavi’s muziek

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Inmiddels maakt Lavina prachtige muziek, zowel Engels- als Nederlandstalig, onder de naam Lavi Frost. Dit doet ze samen met haar man Matthijs. Ze schrijven christelijke liederen, geven huiskamerconcerten en in verband met de coronamaatregelen ook online concerten.

Meer informatie over de muziek van Lavi Frost vind je op haar website

Met haar muziek zet Lavina zich onder andere in voor de situatie in Rwanda. Zo schreef ze het lied ‘Samen lopen’ voor de SeeYou Foundation. De organisatie zet zich in voor goede oogzorg in Rwanda. 

Kijk en luister je mee naar ‘Samen lopen’? 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Lavina bij Metterdaad

Aanstaande zaterdag zie je Lavina’s hele verhaal bij Metterdaad. Klik hier voor meer informatie. 

Foto boven dit artikel: Maaike Poelen (https://lavifrost.com/photos/)

--:--