Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zing jij graag? The Choir Company zoekt zangers voor een bijzonder project

10 maart 2022 · Leestijd 2 min

Als jij graag een keer mee zou willen zingen in een koor, lees dan vooral even verder: The Choir Company, het koor dat regelmatig te zien is in Nederland Zingt, zoekt namelijk zangers voor het bijzondere project 'I Have A Dream'.

'I have a dream'

De voorstelling 'I Have A Dream' wordt geproduceerd in samenwerking met organisatie World Vision. Die organisatie zet zich in om wereldwijd kinderen in nood te helpen.

Dirigent Maarten Wassink is al jaren ambassadeur van deze organisatie. Tijdens de coronapandemie ontstond het idee voor een voorstelling. Het verhaal gaat over Risha, een meisje dat in India opgroeit en haar droom ontdekt. Maar deze droom wordt niet meteen waar, en Risha moet op haar weg veel problemen doorstaan. Voor het script is inspiratie gehaald uit het archief van World Vision, waarin vele verhalen van kinderen te vinden zijn.

Dromen staan dus centraal in deze voorstelling. En dat is een thema wat veel mensen aanspreekt, zegt Maarten. 'Juist in deze tijd, waarin veel dromen aan diggelen zijn gegaan is het goed om bepaald te worden bij waar het werkelijk om gaat. God heeft een droom voor ieder mens. Hij is de droomgever, ook al durven mensen niet meer te dromen. Maar we worden ook opgeroepen om zogeheten droomdragers te zijn voor anderen. Ik zou de dromen die ik in mijn leven heb gehad, niet hebben kunnen verwezenlijken als er geen droomdragers waren geweest die mij hadden geïnspireerd en op de juiste weg hadden gewezen.'

Wil je meer informatie?

Per voorstelling is er in het koor ruimte voor 75 zangers en zangeressen. Daarvoor worden nu nog mensen gezocht. Wil je meedoen of meer info? Klik dan verder op deze link of de afbeelding hierboven voor data en informatie.

--:--