Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo ziet de zomer bij Nederland Zingt eruit

26 mei 2021 · Leestijd 2 min

Als je naar het weer kijkt, kan je je het misschien niet eens voorstellen. Toch staat de zomerperiode van Nederland Zingt staat alweer voor de deur. Dat betekent dat onze planning er net iets anders uit ziet dan je van ons gewend bent. In dit artikel geven we een overzicht van alle wijzigingen.

Herhalingen en online specials

Vanaf aanstaande zaterdag (29 mei) beginnen de herhalingen van Nederland Zingt op de zaterdagavond. Een deel van de uitzendingen van het afgelopen voorjaar wordt opnieuw uitgezonden op televisie. De reeks herhalingen begint zaterdag met de uitzending met LEV. Helaas worden deze uitzendingen niet opnieuw uitgezonden via YouTube, maar de YouTube-uitzending terugkijken kan natuurlijk altijd. Deze vind je via de uitzendpagina's op onze site. 

In verband met een andere programmering, is Nederland Zingt helaas een aantal zaterdagen niet op televisie te zien. Maar niet getreurd! Op die zaterdagen zullen we online specials uitzenden op YouTube. In die specials staan mooie thema’s centraal als ‘Praise en worship’, ‘Hoop en troost’ en ‘Christelijke kinderliedjes’. Ook zijn deze specials weer voorzien van een live-chat. Zo blijven we in de zomermaanden in contact met elkaar!

Nederland_Zingt_in_Nijkerk_-_EO_Michael_Terlouw-0677.jpg

Informatie over losse uitzendingen is terug te vinden op de uitzendingenpagina en wordt wekelijks gedeeld op sociale media. 

Online

Op de website en sociale media van Nederland Zingt blijven we de komende maanden natuurlijk gewoon weer de prachtigste liederen en video’s delen. Ook komt er in juli en augustus een gloednieuwe rubriek: ‘De kijktips van Henk en Mirjam’. Elke week vertelt Henk of Mirjam waarom dat ene lied van die ene artiest nu zo mooi is, of waarom een bepaalde video zo raakt.

Nederland Zingt Dichtbij

Ook voor Nederland Zingt Dichtbij beginnen op 6 juni de herhalingen. Jurjen zal hier binnenkort meer over vertellen. Houd onze website en sociale media dus goed in de gaten!

--:--